Speeddate bij Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

NNTM_2014-IIIGRONINGEN – Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum organiseert op 16 en 17 januari een vrijwilligersspeeddate, voor iedereen die het leuk lijkt om vrijwilligerswerk te gaan doen bij het museum in Zuidbroek of even informeel wil kennis maken. 

Volgens het concept van ‘speeddaten’ kunnen mensen die erover denken om vrijwilliger te worden in gesprek met de huidige vrijwilligers van de verschillende werkgroepen. Ieder gesprek met een werkgroep zal maximaal 10 minuten duren, waarna desgewenst naar een volgend gesprek met een andere werkgroep kunt gaan.

De speeddate wordt georganiseerd in de multifunctionele ruimte van het station Zuidbroek, waar het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum gevestigd is. Het museum is een jonge en ambitieuze organisatie en is daarom op zoek naar veel nieuwe vrijwilligers. Werkzaamheden kunnen onder meer zijn het bemensen van de museumreceptie, catering in het museumcafé, rondleiden van bezoekers of het verzorgen van promotie. Ook in de technische dienst en de werkgroep expositie zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Er is voor ieder wat wils.

Het is een unieke kans om kennis te maken met de huidige medewerkers van het museum. Bovendien wordt er als onderdeel van de speeddate een gratis rondleiding door het museum gegeven. De vrijwilligersspeeddate duurt beide dagen van 10.00 tot 13.00 uur.