Terugblik op de World Press Photo tentoonstelling

WPFGRONINGEN – De World Press Photo 2015 tentoonstelling was een groot succes, aldus de organisatie. “We willen we alle bezoekers, vrijwilligers, sponsoren, fondsen, samenwerkingspartners en alle andere betrokkenen heel erg bedanken voor deze prachtige editie van World Press Photo 15 in Groningen!”, vermelden ze enthousiast.

De World Press Photo 15 tentoonstelling in cijfers:

  • Ze zijn 24 dagen open geweest
  • Dit zijn totaal 204 uren
  • Bijna 1600 scholieren hebben de tentoonstelling bezocht
  • 44 vrijwilligers stonden klaar voor alle bezoekers
  • In 2015 kreeg World Press Photo bijna 98.000 inzendingen binnen.
  • Meer dan 5.000 bezoekers hebben in Groningen de tentoonstelling bezocht.
  • En in 2016 halen ze de tentoonstelling weer terug naar Groningen.

“We hopen dat iedereen net zo genoten heeft van de World Press Photo 15 tentoonstelling als wij! Om al onze vrijwilligers te bedanken heeft de WPFG evenementen coördinator, Alke Veltman, een mooie compilatie gemaakt van de World Press Photo 15 tentoonstelling in Groningen. Deze is hier te zien”, aldus de organisatie.