Abiant Uitzendgroep organiseert banenmarkt op tien locaties in Noord-Nederland

GRONINGEN – Op zaterdag 13 februari aanstaande organiseert Abiant Uitzendgroep de ‘Abiant Banenmarkt’. Naast Abiant Groningen, zijn alle overige negen Abiant-vestigingen deze zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur speciaal geopend voor werkzoekenden en geïnteresseerden.

Bezoekers kunnen zich tijdens de banenmarkt meteen inschrijven, waarbij ze kennismaken met de medewerkers en werkwijze van de vestiging Groningen, maar vooral met de vele actuele vacatures van Abiant-opdrachtgevers.

abiant-uitzendgroep

Samenwerking

Dagelijks werken er ruim 2000 Abianters voor opdrachtgevers in de bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, transport & logistiek, productie, industrie, afvalverwerking en de agrarische sector. Abiant is met de tien locaties in Groningen, Friesland en Drenthe dichtbij uitzendkrachten, medewerkers en opdrachtgevers in de regio gevestigd. De sterke samenwerking tussen omliggende vestigingen en de aanwezige vakkennis en jarenlange praktijkervaring, resulteren bij Abiant in slagkracht, maatwerk en de best beschikbare matches. Voor uitzendkrachten én opdrachtgevers!

Voor nieuwe inschrijvers ontstaan er door deze gezamenlijke, groots georganiseerde banenmarkt, nog meer kansen op passend werk bij een betrokken en betrouwbare werkgever.

Campagne, lokale initiatieven en samenwerking UWV

De Abiant-banenmarkt wordt door een uitgebreide mediacampagne onder de aandacht gebracht. De campagne wordt daarnaast door diverse initiatieven vanuit de vestigingen ondersteund en uiteraard organiseert Abiant deze banenmarkt in samenwerking met het UWV en sociale diensten. Door al deze acties worden er zaterdag 13 februari enkele honderden bezoekers en nieuwe inschrijvers verwacht. Abiant Groningen is gevestigd aan de Kieler Bocht 9d.