Hagar Peeters en Nick ter Wal te gast bij literaire talkshow ‘Zondagschrijvers’

GRONINGEN – Op zondag 14 februari is er een nieuwe aflevering van de maandelijkse literaire talkshow Zondagschrijvers. Deze keer schuiven Hagar Peeters en Nick ter Wal aan bij gastheer Coen Peppelenbos.

Hagar Peeters (1972) debuteerde in 1999 met de dichtbundel Genoeg gedicht over de liefde vandaag, die werd genomineerd voor de NPS Cultuurprijs. In 2014 schreef ze het nawoord voor de jubileumeditie van Harry Mulisch’ Voer voor psychologen en onlangs verscheen haar debuutroman Malva.

Nick ter Wal (1983) is tijdschriftredacteur en antiquair. Op zijn blog Artistiek Bureau schrijft hij over oude en nieuwe boeken. Uit de enorme stapels brieven van Nanne Tepper stelde hij De kunst is mijn slagveld samen dat pas is verschenen.

nick ter wal

Zondagschrijvers

Hij kent z’n klassiekers, maar ontdekt de nieuwste schrijvers voordat ze aan tafel schuiven bij De Wereld Draait Door. Gastheer Coen Peppelenbos presenteert maandelijks de literaire talkshow Zondagschrijvers. Hij ontvangt twee schrijvers en tussendoor is De literaire wandeling te zien, een korte film over de rijke literaire geschiedenis van Groningen. De middag eindigt met De literaire quiz, waarmee een gesigneerd boek van beide gasten kan worden gewonnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kan worden nagepraat.

Zondagschrijvers: Hagar Peeters & Nick ter Wal

Zondag 14 februari, 14.00 uur.
Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, Groningen
Entree: € 5,- op vertoon van je Bibliotheekpas (i.p.v. € 6,- voor andere gasten). Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa aan de Oude Boteringestraat en online via www.groningerforum.nl.

Groninger Forum

Het Groninger Forum wordt een ontmoetingsplaats en dynamische plek voor populaire cultuur, informatie, actualiteit en media. Voor ontspanning en verdieping. Voor iedereen. Tot de opening opereert het Groninger Forum in het centrum op verschillende locaties: de oude Camera-bioscoop aan het Hereplein en de Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat. De wijken Selwerd, Vinkhuizen, Beijum, Lewenborg, De Wijert en Hoogkerk worden vertegenwoordigd door zes wijkvestigingen van het Groninger Forum.