Veenkoloniaal Museum in Veendam: ‘Wie was Willem Haver?’

VEENDAM – Op zondagmiddag 14 februari verzorgt Klaas Siersema in het Veenkoloniaal Museum Veendam wederom een tweetal rondleidingen door de ‘Haverzaal’, die onderdeel uitmaakt van de tentoonstelling ‘J.A. Huizinga: meubelfabrikant’.

Willem Haver was ruim twintig jaar meester-beeldsnijder bij Huizinga en daarnaast zelfstandig kunstenaar. Zijn kleinzoon Klaas Willem Siersema richtte in 1997 de stichting W.A.T Haver op en gaat in een tweetal rondleidingen in de Haverzaal dieper in op leven en werk van deze vrijwel vergeten kunstenaar. De rondleidingen worden ingeleid met een power-point presentatie in de filmzaal van het museum.

Wie was Willem Haver 2

Adres

Veenkoloniaal Museum
Museumplein 5, Veendam
(0598) 36 42 20
info@veenkoloniaalmuseum.nl
Kijk voor informatie op www.veenkoloniaalmuseum.nl