Café Dommering presenteert de 5e editie Dommering Jamsessie

WINSCHOTEN – Café Dommering presenteert de 5e editie van de café Dommering Jamsessie. Op zondag 28 februari rond een uur of 7 hoor je de lekkerste gitaar solo’s, baslijnen en vocalen in café Dommering.

Geoefende en minder geoefende muzikanten krijgen de mogelijkheid het podium te betreden en hun kunsten te vertonen aan het publiek.

Dit word de 5e keer dat het café het evenement presenteert. ‘Een ding is zeker, het word gezellig!’ Zegt organisator Robbert Meinders. ‘dit word de 5e keer dat we dit nu doen, alle andere 4 keren waren niet altijd druk bezocht maar er was altijd wel een ontzettend gezellige sfeer. Alleen dit is al uniek aan deze jamsessie!’

robbertmeinders

Back-line is aanwezig, zelf instrumenten meenemen (gitaar, bas, blaasinstrumenten etc.) zou handig zijn! Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie.