Transavia annuleert vluchten naar Kos en Antalya; Corendon en TUI blijven vliegen op Antalya

EELDE – Transavia heeft laten weten dat zij de geplande vluchten naar Kos en Antalya gaan annuleren. De vluchten zouden op 28 en 30 april starten vanaf Groningen Airport Eelde en in combinatie met Rotterdam worden uitgevoerd.

Transavia en de touroperators die op deze vluchten pakketreizen aanbieden, laten weten dat de vluchtelingenproblematiek en hiermee gepaard gaande onrustige en onzekere situatie hebben geleid tot stilvallende boekingen. Voor Antalya speelt mee dat de vlucht van Transavia één keer per week zou worden uitgevoerd terwijl de vraag naar twee keer per week groot is. Transavia en de touroperators nemen contact op met de reizigers die een reis op de betreffende vluchten hebben geboekt voor het aankomende seizoen.

Antalya blijft voor de noordelijke reiziger bereikbaar vanaf Groningen Airport Eelde. De vluchten van de luchtvaartmaatschappijen Corendon en Tui, die beide 2 keer in de week naar Antalya vliegen, zullen wel doorgang vinden.