Afrit Ulgermaborg-Zuid richting Hoogezand gesloten vanaf 15 februari

GRONINGEN – In de week van 15 tot 19 februari is de oprit vanaf Ulgersmaborg-zuid (Ring Oost) richting Hoogezand afgesloten tussen 9 en 15 uur (buiten de spits). Voor het verkeer is er dan een omleidingsroute.

In deze periode vinden er achtereenvolgens herstelwerkzaamheden plaats van het talud naast het fietsecoduct Stadsweg, de plaatsing van een geluidsscherm op het talud en de aansluiting van de (viaduct)verlichting.

Omleidingsroute via Kardinge

Verkeer dat vanuit Ulgersmaborg-Zuid richting Hoogezand wil rijden, dient een omleidingsroute via de aansluiting Kardinge te volgen. Bij Kardinge gaat het verkeer dan via het viaduct over de Oostelijke Ringweg heen om dan vervolgens via de andere zijde richting Hoogezand te rijden.