Exposerende kunstenaars schenken schilderijen aan Refaja-ziekenhuis in Stadskanaal

Sandra Snijders overhandigd kunstwerken aan personeel van de IC in het Refaja Ziekenhuis.

STADSKANAAL – In ziekenhuislocatie Refaja, onderdeel van Treant Zorggroep, zijn regelmatig exposities te bezichtigen. Zo waren ook de exposities van kunstenaars Karla Hakvoort-Jansen en Astrid Mensen-Jansen te zien.

Zij hebben geëxposeerd met abstracte schilderijen en vonden hun expositie in het Refaja zo geslaagd dat ze hebben besloten om als bedankje twee schilderijen aan Refaja te schenken. Het schilderij van Karla hangt in de familiekamer van de Intensive Care en het schilderij van Astrid hangt in de wachtkamer van de afdeling Anesthesie. De IC-medewerkers en de anesthesiemedewerkers zijn blij met de schilderijen en hopen dat patiënten en medewerkers er nog lang van kunnen genieten.

De schilderijen werden gisteren namens de kunstenaars door de kunstcommissie van het Refaja overhandigd aan de medewerkers.