Noorderpoort organiseert openhartige talkshow vol hoogte- en dieptepunten

Stadskanaal Noorderpoort open dag-33

GRONINGEN – Op vrijdag 12 februari organiseert Noorderpoort Kunst & Multimedia de Talkshow ‘Impressie’ aan de Verzetsstrijderslaan 2 in Groningen. In deze Talkshow wordt samen met het College van Bestuur van Noorderpoort, Rob Schuur en Wim van de Pol, een terugblik geworpen op twintig jaar ROC Noorderpoort.

Hoogtepunten en dieptepunten van Noorderpoort

Hoogtepunten als technologische innovatie bij verschillende locaties van Noorderpoort in de regio, samenwerkingen met het bedrijfsleven en interessante internationale projecten passeren de revue. Onder andere wordt er een videoboodschap getoond vanuit Zuid-Afrika die verder ingaat op de samenwerking met Noorderpoort.

Ook minder leuke gebeurtenissen in de geschiedenis van Noorderpoort worden niet uit de weg gegaan, zoals de IBS-affaire uit 2013, waarbij in de media de nodige commotie ontstond rondom de opleiding IBS van Noorderpoort. Hoe is Noorderpoort hiermee omgegaan en hoe heeft men er destijds voor gezorgd om de negatieve publiciteit te boven te komen? Hier wordt vrijdag 12 februari uitgebreid op ingegaan door onder andere het College van Bestuur van Noorderpoort.

Kick-off voor tien jaar Noorderpoort Kunst & Multimedia

De Talkshow ‘Impressie’ dient ook als kick-off voor het tienjarig bestaan van Noorderpoort Kunst & Multimedia. Onder andere worden er stukken opgevoerd van de aankomende productie Hairspray, die volledig in handen is van studenten van Noorderpoort Kunst & Multimedia. De talkshow wordt op vrijdag 12 februari 2016 georganiseerd van 15.00 uur tot 16.00 bij Noorderpoort Kunst & Multimedia aan de Verzetsstrijderslaan 2 in Groningen. De bar is open van 14.00 uur tot 17.30 uur. De toegang is gratis.