Standhouders gezocht om 25ste Groenmarkt Winschoten op te fleuren

WINSCHOTEN – Dé tuin gerelateerde markt van het jaar komt er weer aan: de Groenmarkt in het prachtige Rosarium van Winschoten. De Groenmarkt is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste terugkerende publiekstrekkende evenementen in Winschoten met jaarlijks rond de 3000 bezoekers.

Elk jaar verkopen zo’n 80 standhouders hun waren, allen gerelateerd aan bloemen, planten, tuinmeubilair en overige artikelen voor in uw tuin. De organisatie van dit evenement is in volle gang en er wordt gezocht naar nieuwe deelnemers om deze editie weer tot een groot succes te maken.

De Groenmarkt vindt plaats op zaterdag 2 juli aanstaande van 10.00 – 16.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek. Het evenement speelt zich af op de hoofdpaden van het Rosarium met uitzicht op 320 bloeiende rozenrassen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een standplaats op deze markt, neemt u dan contact op met Jordi Smith via 0597-700 280 of via de mail: jordi.smith@marketingoldambt.nl.