Win kaarten voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Room’

Filmposter_verticaalGRONINGEN – Vanaf 3 maart in de Neerlandsche bioscopen en cinema’s: de voor 4 Oscars genomineerde film Room. GrootGroningen mag twee kaarten weggeven voor deze film!

Room vertelt het bijzondere verhaal van Jack (Jacob Tremblay), een energiek jochie van vijf dat liefhebbend wordt opgevoed door zijn ‘Ma’ (Brie Larson, Short Term 12, Trainwreck). Net als elke goede moeder probeert Ma haar zoon op een normale manier, veilig groot te brengen. Ze overlaadt hem met warmte en liefde, speelt spelletjes met hem en leest hem verhaaltjes voor. Maar hun leven is allesbehalve normaal: ze zitten opgesloten in een kamer van 3 bij 3 meter, zonder ramen, die door Ma eufemistisch ‘Kamer’ wordt genoemd. Ze heeft hier een eigen wereld gecreëerd voor Jack, en stelt alles in het werk om hem zelfs in deze verraderlijke omgeving een volwaardige opvoeding te geven. Maar als Jack steeds nieuwsgieriger wordt naar zijn situatie en Ma eraan onderdoor dreigt te gaan, verzinnen ze een plan om te ontsnappen. Uiteindelijk krijgen ze te maken met wat wellicht nog het meest beangstigende voor ze is: de echte wereld.

Nog niet overtuigd? Bekijk de trailer! Het enige wat jij moet doen om te winnen is een bericht achterlaten in de comments hieronder. Wie weet zit jij dan binnenkort in de bios!