Kadepop komt keihard terug tijdens lustrumeditie; wereldbands in de line-up

GRONINGEN – Groningen heeft er weer een traditie bij in de toch al zo rijke popgeschiedenis van de stad. Het leek er even op dat Kadepop, die sympathieke finale van het festivalseizoen in Groningen dit jaar geen locatie zou kunnen vinden maar niets is minder waar.

Kadepop 2016 komt keihard terug in het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 september. Met een geweldige line-up, de beste die we ooit hebben gehad, aldus de organisatie.

Locatie Suikerunie

Kadepop 2016 vindt plaats op een geheel nieuwe locatie: het spectaculaire voormalige terrein van de Suikerunie aan de Kade. Als je de VETSTE bands van dit moment wilt zien (en horen) , samen met het beste Nederlandse opkomende talent moet je zeker het weekend van 24 en 25 september in je agenda opslaan. Dit talent zal wederom voortkomen uit de talent battles, Kadepop is bezig met een talent ontwikkelingsprogramma op te zetten.

Wereldbands

Kadepop heeft 90% van haar line-up al rond. Gezien het feit dat deze bands op grote festivals in Nederland geboekt staan, moet Kadepop nog even wachten met het bekend maken van de namen.

We zijn er in ieder geval in geslaagd om voor de vijfde editie van Kadepop een aantal bands te boeken die ook op Pinkpop staan. Ook Jick Munro & the Amazing Laserbeams, de openingsband van Pinkpop 2015 is aanwezig. Een van de headliners werkt o.a. samen met het management van de wereldberoemde band Mumford & Sons.

Sympathieke prijzen

Nog meer goed nieuws kunnen we melden over de toegangsprijzen van Kadepop. Wil je verzekerd zijn van een ticket voor Kadepop (Passepartout) voor een scherpe prijs, dan is dit je kans. Voor de snelle beslissers heeft Kadepop 250 Early Bird kaarten online in de verkoop geplaatst, voor slechts 30 euro.

 

Foto: Maarten de Kok