Jubileum voor Stichting Oppepper4all; ‘Al 10 jaar bezig met vervullen van wensen’

Vliegen in een luchtballon? Nog een keer uw oude buurt zien, giraffen aaien in de dierentuin, de brandweer helpen of een VIP-ontvangst in het Rijksmuseum? Al 10 jaar vervult Oppepper4all dit soort wensen speciaal voor chronisch zieken, van alle leeftijden. Dit jaar viert stichting Oppepper4all het 10-jarig bestaan.

Oppepper4all geeft ‘oppepperdagen’ aan chronisch zieken van alle leeftijden. Mensen met bijvoorbeeld kanker, MS, ALS, Reuma, Diabetes, Spierziekten, Hartaandoeningen, Hersenbeschadiging of welke chronische ziekte dan ook. Kortom, zij zorgt voor iedereen die het hard nodig heeft de ziekte even op een zijspoor te zetten. De stichting organiseert de hele wensdag op maat zodat patiënten en hun dierbaren een mooie herinnering hebben om samen op terug te kijken. Kleine, grote, ultieme of laatste wensen, de vrijwilligers van Oppepper4all doen in het hele land hun uiterste best om van alle wensen een prachtige wensdag te maken. Afgelopen 10 jaar zijn er door heel Nederland al bijna 400 wensen vervuld. De wensstichting hoopt dit jaar tijdens het 10-jarig jubileum nog veel meer mooie wensen te mogen vervullen.

Het motto van dit jaar is ‘Geef Stichting Oppepper4all een mooi bedrag cadeau voor haar verjaardag, dan trakteert zij op nog meer Oppepers!’. In 2016 zullen er regelmatig jubileum activiteiten plaatsvinden. Op diverse plaatsen in het land, worden speciale wensen vervuld en bijzondere benefietacties georganiseerd. Heeft u een idee voor een leuke samenwerking, bijeenkomst, bijzondere locatie of benefietactie? Neem dan snel contact op met de stichting en draag bij aan een prachtig jaar voor een bijzonder doel.

Kent u iemand die een ‘oppepper’ verdient? Iemand die het verdient om samen de dagelijkse zorgen even draaglijker te maken? Ga dan snel naar onze website, en dien een wens in voor een dierbare. (www.oppepper4all.nl/wens-aanvragen).

Oppepper4all werkt 100% met vrijwilligers en is op zoek naar mensen, bedrijven en organisaties om samen nog vele geweldige en onvergetelijke dagen te vervullen. Meer informatie over het steunen van deze stichting als donateur, partner of vrijwilliger is te vinden op de Facebookpagina facebook.com/oppepper4all of de website www.oppepper4all.nl.