Kunstzinnige zussen exposeren bij dierenpoli in Sappemeer

HOOGEZAND-SAPPEMEER – De zussen Miranda en Angelique Meulenkamp exposeren van 20 februari tot en met 20 februari in de Dierenpoli te Sappemeer.

De wachtkamers en de onderzoekruimtes worden deze maanden opgefleurd met de kleurrijke schilderijen van de zussen. Miranda en Angelique staan bekend om het werken met acrylverf op katoenen doeken. Daarbij zijn dieren het favoriete onderwerp van de kunstzinnige dames.

Met hun nieuwste project ‘Kunst aan de muur te huur’ hopen ze nog meer mensen warm te krijgen voor hun kleurige schilderwerken. Voor 10 euro kunnen mensen dertig dagen lang een schilderij ‘huren’. Dit om liefhebbers de mogelijkheid te geven rustig te kijken of een werk wel of niet past bij de rest van het interieur, alvorens tot koop over te gaan.

Vanaf 20 februari kunnen belangstellenden de Dierenpoli bezoeken om de schilderijen te bekijken.