Studenten Noorderpoort Euroborg bewijzen hun vakmanschap op HorecaEvenTT in Assen

Stadskanaal Noorderpoort open dag-33

ASSEN/GRONINGEN – Een aantal studenten van Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme hebben hoge ogen gegooid tijdens het HorecaEvenTT in Assen. Kirsten van der Ploeg en Ramon Gerdez zijn beiden in de prijzen gevallen.

Daarnaast heeft Noorderpoort Euroborg als school bij de gastvrijheidswedstrijden de over-all wedstrijden gewonnen, o.a. door de gewonnen prijzen van de studenten van de Hotelschool. Dit betekent dat Noorderpoort vier van de zeven te winnen bekers in ontvangst heeft mogen nemen.

Het HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. Van maandag 15 tot en met woensdag 17 februari 2016 vond de negende editie van HorecaEvenTT plaats in de TT Hall Assen.

Topstudenten van Noorderpoort vallen in de prijzen

Ramon Gerdez is na een hele spannende wedstrijd eerste geworden bij de Barista wedstrijden. Deze wedstrijden vonden plaats op het leermeestersplein. Dit plein met 5 grote ROC’s was zeer succesvol. De leermeesters die hebben gewonnen zijn: Roel Dijkstra (keuken), Janette van Regteren (bediening) en Christian Boomker als aanstormend talent. Kirsten van der Ploeg, studente Banketbakker heeft met haar suikerkunstwerk ‘Flower Power’ de tweede prijs gewonnen. Oud-student Bert Jan Jipping heeft de Grand Prix EvenTT Culinair gewonnen. Bert Jan werkt bij de Vlindertuin in Zuidlaren.

HorecaEvenTT

Drie dagen lang stond het HorecaEvenTT in het teken van experimenteren, inspireren, motiveren en prachtige wedstrijdspanning voor onder andere de Wijnand Vogel bokaal. Drie dagen een informele sfeer, waarbij niet alleen de wedstrijden een plezier waren om naar te kijken maar ook bijvoorbeeld de Leermeesterdagen en de Barista wedstrijden. De culinaire topwedstrijden van EvenTT Culinair, een inspiratiebron voor de komende generaties jonge koks, gastheren en gastvrouwen, waren weer een groot succes.

Wilt u ook eens kennismaken met het vakmanschap van onze studenten? Bezoek ons dan eens in Noorderpoort Euroborg. Voor het reserveren van o.a. lunches en diners graag van te voren even contact opnemen. Graag tot ziens! (050-3178200/euroborg@noorderpoort.nl). Meer informatie over het HorecaEvenTT op: www.horecaeventt.nl