Tentoonstelling ‘J.A. Huizinga: meubelfabrikant’ in Veenkoloniaal Museum vermaakt jong en oud

VEENDAM – In het kader van de tentoonstelling ‘J.A. Huizinga: meubelfabrikant’ kan jong en oud op zondagmiddag 28 februari creatief aan het knutselen gaan in het Veenkoloniaal Museum Veendam.

Met allerhande materialen, een kartonnen bodemplaat, oude tijdschriften en een lijmstift, kunnen Grote en Kleine mensen naar eigen fantasie een miniatuurkamertje bouwen. Vaders en moeders, ooms en tantes, opa’s en oma’s mogen weer even kind zijn en kinderen mogen gewoon zichzelf zijn. Met als resultaat een heel persoonlijk en authentiek knutselwerkje, dat natuurlijk mee naar huis mag worden genomen.

Tijd: 13.30 tot 17.00 uur.

Voor het gebruik van de materialen wordt één euro in rekening gebracht.

Rondleidingen door Huizinga-tentoonstelling

Zoals op elke laatste zondag van de maand, wordt ook op de zondagmiddag van 28 februari een tweetal rondleidingen verzorgd door de grote wisselexpositie. Om 13.30 en en 15.00 uur krijgen bezoekers aan de tentoonstelling ‘J.A. Huizinga: meubelfabrikant’ aan de hand van de gepresenteerde meubels, voorwerpen, documenten en foto’s, nadere tekst en uitleg over deze bijna vergeten Groninger.

Opgave vooraf is niet nodig.

Veenkoloniaal Museum
Museumplein 5, Veendam
(0598) 36 42 24
info@veenkoloniaalmuseum.nl
Kijk voor informatie op www.veenkoloniaalmuseum.nl