Expositie Sandra Vos in gemeentehuis Pekela

PEKELA – Van 22 februari 2016 tot 4 april 2016 exposeert Sandra Vos in het gemeentehuis van Pekela. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Pekela en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Sandra Vos

Al vroeg begon Sandra Vos zich te verdiepen in het schilderen op doek met acrylverf. Haar voorliefde ging uit naar het surrealisme, maar ze schildert al een aantal jaren in het Abstract Kubisme. Als autodidact wou ze zich niet op één stijl concentreren. Bezoeken aan galerieën in binnen- en buitenland brachten haar inspiratie vol tot leven. Werken met verschillende kleuren die dik opgezet zijn, waardoor er meer diepte en speelsheid in het schilderij wordt weer gegeven, genieten haar voorkeur. Ze laat zich inspireren door strakke lijnen en vlakken die zich laag over laag ontwikkelen tot een diepgang van kleuren en emoties. Zoals haar stemming is, zo vormen haar schilderijen om haar gedachten.

Nieuwsgierig geworden?

De expositie is van 22 februari 2016 tot 4 april 2016 te zien in het gemeentehuis van Pekela tijdens openingsuren. Kijk voor meer informatie op www.sandra-vos.nl.