Trouwe leden gehuldigd bij het CMK “Crescendo” Winschoten

WINSCHOTEN/VLAGTWEDDE – Tijdens een feestelijke bijeenkomst zaterdagavond in “De Sprankel” te Sellingen, zijn drie leden van het Chr. Mannenkoor “Crescendo” Winschoten gehuldigd.

Deze drie leden Schreuder, Hoogakker en Lange zijn medeoprichters en koorlid vanaf de oprichting van het mannenkoor op 28 februari 1966. Deze leden, waarvan de heer Schreuder nog steeds actief lid is, zijn benoemd tot erelid van het mannenkoor.

De heren Hoogakker en Lange zijn om gezondheidsredenen helaas niet meer in staat de repetities te bezoeken maar de heer Schreuder is iedere week aanwezig op de repetitie .

Gedrieën zijn ze goed voor 147 jaar lidmaatschap en de heer Schreuder is van plan dit getal nog aanmerkelijk te verhogen. Aan alle drie ereleden is door voorzitter Heikens een oorkonde en een bloemetje overhandigd.

Het jubileum zal worden gevierd door het geven van een groot concert, wat zal worden gegeven in de “Vennekerk” op zaterdag 12 november a.s. met medewerking van een wereldberoemd fanfareorkest, maar daarover zult u zeker meer horen.