Janneke Vos vertelt in Kunst- en Cultuurhuis HOP te Delfzijl

Delfzijl – Zondag 20 maart gaat Janneke Vos wintervertellingen houden uit het land van țuică en supă en uit het land van erwtensoep en boerenkool.

Vanaf 15.00 uur vertelt zij verhalen van vroeger uit haar tijd bij RTV Noord in de provincie Groningen, maar ook verhalen over haar belevenissen bij minus 23 graden in Roemenië.  De winters in Roemenië zijn behoorlijk anders dan in Nederland maar alles went uiteindelijk ook al gaat het één wat sneller dan het ander.  Janneke Vos neemt u op humoristische wijze mee in haar wintervertellingen over vroeger en nu.

Janneke Vos voor de PR

U kunt kaarten reserveren door een E-mail te sturen naar: collectiefdedraad@live.nl. De toegang bedraagt 4,50 euro, inclusief een kopje koffie of thee. HOP is gevestigd aan de Schoolstraat 7 te Delfzijl.

Tevens zijn er in HOP kunstwerken van kunstenaars van Kunstenaars-collectief De Draad te zien. Ook worden er foto’s vertoond van Oarba de Mures in Transsylvanië Roemenië waar Janneke samen met haar echtgenoot Ad en hun honden, schapen en paarden wonen. MIS HET NIET en bestel nu vast toegangskaarten!

Afhalen en afrekenen van kaarten op 20 maart in HOP tussen 14.00 en 14.30 uur, graag contant en gepast betalen. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn worden die op 20 maart  ter plekke verkocht in HOP.