Nieuwscafé Winsum op punt van beginnen: ‘Praten over UFO’s en zelfgenezend vermogen’

WINSUM – Zaterdag 19 maart 2016 gaat het Nieuwscafé Winsum van start waar gepraat wordt met gasten en deskundigen over hun ervaringen met de talloze UFO-meldingen die gedaan zijn, over oplossingen uit de natuur met betrekking tot ons voedsel en over de mogelijkheden om onze gezondheid zelf te reguleren en ons zelfgenezend vermogen te activeren.

In de afgelopen tientallen jaren dat Anton Teuben UFO-meldpunt was, heeft hij duizenden Groningers ontmoet die hem de meest wilde en vreemde verhalen vertelden over bijzondere gebeurtenissen die zich in de provincie afspelen en hebben voorgedaan. Hij heeft zich met velen hierin jaren verdiept en weet inmiddels dat deze wilde verhalen op waarheid berusten en niet kunnen worden afgedaan als waanideeën. Groningen en zijn bewoners zijn bijzonder.

Op 19 maart a.s. laten we Groningers aan het woord met dit zeer bijzondere nieuws uit de provincie. Ook zullen er interviews en beelden vertoond worden die de media in Groningen niet heeft vertoond. Waarom worden feiten verzwegen en afgedaan als onzin? Is het onwetendheid of willen wij het niet weten?

Er wordt ook ingegaan op de ongelofelijke resultaten met colloïdaal zilver en hennepolie en de mogelijkheden die de Schumann resonantie en de MX2 ons kunnen bieden om onze gezondheid zelf te reguleren en ons zelfgenezend vermogen te activeren. Er is van alles mis met ons voedsel en Harmen geeft ons oplossingen uit de natuur en vertelt wat er in uw tuin niet mag ontbreken. Tot slot besteden we aandacht aan de laatste actualiteiten en is er ruimte voor vragen.

We hopen u te mogen begroeten op zaterdag 19 maart 2016 van 14.00 – 17.00 uur in Café J&A, Hoofdstraat 2 te Winsum. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.antonteuben.nl.