GRC en SC Stadspark verstevigen koppositie in hun klasse; MOVV met ruime cijfers langs Wildervank

GRONINGEN – In de klasse 1F deed WVV goede zaken tegen vv Hoogezand. In Winschoten won de ploeg met 3-1 van de Hoogezandsters waarvoor degradatie nu wel heel erg dichtbij komt.

GRC wist in de tweede klasse L de knappe overwinning van vorige week tegen Noordster een goed vervolg gegeven. De Groningers veegden de nummer laatst, Titan, met 0-5 van de mat. Noordster blijft in het spoor van GRC door met 1-4 te winnen van Valthermond.

In de derde klasse C verstevigde SC Stadspark de koppositie door HSC met 0-2 te verslaan. De Sappemeersters mogen volgende week tegen Siddeburen proberen te klimmen op de ranglijst die een spannende middenmoot kent. Zeven ploegen staan binnen 5 punten van elkaar en zijn wekelijks stuivertje aan het wisselen. MOVV boekte in die middenmootstrijd een belangrijke overwinning. Wildervank werd met maar liefst 6-0 verslagen.