Sport, spel en muziek tijdens Dag van het Park in Winschoten

WINSCHOTEN – De gemeente Odlambt organiseert op zondag 29 mei van 13:00 tot 17:00 uur de jaarlijkse Dag van het Park in het Rosarium en Stadspark in Winschoten. 

Het doel is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de parken die Winschoten rijk is.

Verenigingen en sportclubs uit de gemeente Oldambt krijgen tijdens de Dag van het Park een geweldige kans om zichzelf te profileren. Ze mogen er deze dag alles aan doen om zichzelf op de kaart te zetten door het geven van workshops, trainingen, optredens of door het verstrekken van informatie. Voor de communicatie en coördinatie wordt gezorgd door de Stichting Marketing Oldambt. Om een grote diversiteit ten toon te spreiden, zoeken wij nieuwe verenigingen die hieraan willen deelnemen. ‘Hoe meer verenigingen en sportclubs er mee doen, hoe leuker’, aldus de organisatie.

Bent u op zoek naar nieuwe leden, of wilt u uw vereniging of sportclub meer bekendheid geven? Meld uw vereniging of sportclub dan aan voor deelname via Jordi Smith, te bereiken tijdens kantooruren op 0597-700280 of via het mailadres jordi.smith@marketingoldambt.nl

Deelname is volledig gratis.