Kluivert selecteert Antonia en Leandro Bacuna voor interlands Curaçao

GRONINGEN – FC Groningen is straks een nieuwe international rijker. De door de club geschorste Jarchinio Antonia is door de bondscoach van Curaçao, Patrick Kluivert, opgeroepen voor de interlands tegen Barbados en de Dominicaanse Republiek.

Het is de eerste keer dat Kluivert een uitnodiging verstuurt aan de vleugelspeler. In 2014 werd Antonia al eens opgeroepen voor een onofficiële interland met Suriname. Toentertijd gaf FC Groningen de speler geen toestemming. Suriname heeft hem vervolgens nooit meer opgeroepen. Daardoor ligt de weg open om voor Curaçao uit te komen.

Naast Antonia heeft Kluivert nog een goede bekende opgeroepen. Ook Leandro Bacuna heeft een uitnodiging ontvangen. Ook voor de speler van Aston Villa is het zijn eerste keer bij de selectie.