Gezinsruzie in Leek loopt uit de hand; beide ouders gewond na aanval zoon

LEEK – Een gezinsruzie in Leek is woensdagavond uitgelopen op een drama. Een 27-jarige Leekster verwondde zowel zijn vader als zijn moeder met een mes. Beide ouders zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten kregen een melding dat in een woning in het dorp een ruzie gaande was tussen een aantal familieleden. Ter plaats bleek dat de zoon zijn vader had geprobeerd te steken met een mes. De man liep daardoor letsel op. Ook zijn moeder raakte tijdens de ruzie gewond. Beide ouders werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 27-jarige zoon was op dat moment niet meer thuis. Agenten zochten telefonisch contact met hem. Ze wisten hem te bewegen om weer naar huis te komen. Daar werd hij aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.