Hoogezandse trampolinevereniging TSV op weg naar het NK 2016

HOOGEZAND – Afgelopen zaterdag vond er in het nieuwe sportpark de Meent in Alkmaar de eerste van de 3 plaatsingswedstrijden trampolinespringen A/B plaats.

In de ochtend waren B individueel en A synchroon aan de beurt. Janine Doorenbos veroverde een prachtige 2e plek bij de B Senior dames. In deze categorie werd Marcella van der Meij 6e. Kevin Suurd en Tomer Berlinsky waren het enige synchroon paar in de klasse A senior heren, zij behaalden een eerste plaats. Milou Martoredjo en Ilse Donkerbroek, uitkomende in de klasse jeugd/junior meisjes A, werden 4e.

Bij de B junior meisjes behaalden Cindy van de Meij en Jikke Halsema respectievelijk een 6e en 17e plek.

In de middag volgde B synchroon en A individueel

In de categorie B junior meisjes synchroon werden Cindy van der Meij en haar van Wik FTC afkomstige partner Denise Prak 2e. Bij de A junior meisjes werd Milou Martoredjo 4e en Ilse Donkerbroek 5e. Bij de Heren senior werd Tomer Berlinsky 2e en Kevin Suurd 4e. Joska Groendijk eindigde bij de Senior dames A op een 12e plek. Zaterdag 12 maart vindt de volgende kwalificatie plaats in Zoetermeer.