Muntendammer bedreigt man uit Veendam met mes

MUNTENDAM – De politie heeft donderdagmiddag een 29-jarige man uit Muntendam aangehouden nadat hij diezelfde ochtend een 33-jarige Veendammer met een mes had bedreigd.

De Veendammer was aan het werk bij het kamerverhuurbedrijf in de Kerkstraat waar de 29-jarige verbleef. Deze laatste vond dat de werkzaamheden te vroeg begonnen en bedreigde de 33-jarige met een mes. De 33-jarige vluchtte de woning uit en waarschuwde de politie.

Agenten troffen de verdachte niet meer aan in de woning maar het mes lag er nog wel. Dat werd in beslag genomen. Later die middag kon de verdachte worden aangehouden. Hij werd naar het politiebureau gebracht. De 33-jarige heeft aangifte gedaan. Tevens bleek dat de verdachte nog enkele dagen moest zitten voor een ander feit. De politie onderzoekt de bedreiging.