De Leeuw mogelijk langer bij FC Groningen

GRONINGEN – FC Groningen gaat binnenkort in gesprek met Michael de Leeuw. De aanvaller heeft een aflopend contract en loopt na dit seizoen transfervrij de deur uit bij de noordelingen.

Of de club ook daadwerkelijk de intentie heeft het contract met De Leeuw te verlengen is niet duidelijk. De aanvaller stond in januari nog in de belangstelling van het Amerikaanse Chicago Fire, de club die in de winter wel Johan Kappelhof wegkocht bij de Groningers. Amerikaanse media melden dat Michael de Leeuw nog altijd op de lijstjes van de club staat. De aanvaller zou naar verluid zelf wel open staan voor een langer verblijf in het Noorden.

Het is niet ongewoon dat FC Groningen een gesprek aangaat met spelers wiens contract afloopt. De club zal binnenkort ook spreken met Lindgren, Burnet, Islamovic en reservedoelman Van der Vlag, allen eveneens in het bezit van een aflopend contract. Voor 1 april moet de club deze spelers of een contractverlenging aanbieden of een officiële ontslagbrief sturen.