Blauwestad houdt Open Huis; ‘Het is hier mooi wonen’

BLAUWESTAD – Projectbureau Blauwestad doet mee aan de Open Huizendag op zaterdag 2 april. Het bureau wil laten zien hoe mooi het wonen is in Blauwestad en belangstellenden informeren over het actuele woningaanbod.

Dat de markt weer aantrekt, is ook merkbaar in Blauwestad. Sinds dit voorjaar is het gebied drie woonontwerpen rijker: Blue Emotion, Hoogtij en Vienna. De drie nieuwe woonontwerpen zijn allemaal vrijstaand, royaal van opzet en liggen aan het water.

*Blue Emotion; is een vrijstaande designwoning die geschikt is voor iedere doelgroep. De woning is transparant, licht en brengt de natuurbeleving dichterbij.
*Hoogtij; is een duurzame en levensbestendige woning en wordt compleet opgeleverd, dus inclusief keuken, sanitair en zonnepanelen.
*Vienna; in kubistische stijl is makkelijk uit te breiden naar ieders persoonlijke wensen. De woning heeft een grote woonruimte met veel daglicht en een open keuken, en is daarnaast comfortabel en energiezuinig.

Op 2 april is men welkom om zich te laten voorlichten over alle mogelijkheden. Van 11.00 tot 15.00 uur staan projectontwikkelaars en medewerkers van het projectbureau klaar om de nieuwe plannen toe te lichten en alle vragen te beantwoorden.