Gemengde zangvereniging “CECILIA” organiseert traditionele bloemenmarkt

BLIJHAM – “CECILIA” organiseert ook dit jaar traditiegetrouw haar groots opgezette bloemenmarkt in Blijham. Op vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei staat het terrein rond zalencentrum “Het Oude Wapen” er weer fleurig bij.

Het aanbod van bloemen bestaat dit jaar uit: geraniums (staand) in de kleuren wit, rose lila, rood, zalm rose, crème rose, donker rose met witte rand, purper rood, zuurstok rose, etc., hanggeraniums (dubbel-bloemig) in de kleuren wijnrood, lila, rood/ wit, fel rose en wit met lichtrood oog. Ook zijn er nu weer de èchte Oostenrijkers hanggeraniums in de kleuren rood, lila, rose en wit. Tevens hanging baskets (Ø27 cm) met waterreservoir (3 planten in een pot) t.w.: Bacopa, Surfinia in verschillende kleuren. Hanging baskets (Ø 27 cm) met waterreservoir en drie verschillende planten in een pot. Hanging baskets (Ø 30 cm) met vier verschillende soorten planten in een pot.

Verder is er een groot scala aan perk-planten t.w.: Bacopa Snowflake White, Bacopa Great Regal Blue, Bacopa Great Pink Beauty, Helichrysum Silver Bush, Lobelia Hot Blue, Surfinia Giant Purple, Surfinia Giant Blue, Surfinia Hot Pink en Surfinia White.

De verkoop van de bloemen vindt plaats op vrijdag 6 mei van 8.30-16.30 uur en op zaterdag 7 mei van 8.30-14.00 uur rond zalencentrum “Het Oude Wapen” aan de Hoofdweg in Blijham.