Bert Barelds neemt stokje over van trainer Bas Lulofs bij Leekster Eagles

LEEK – Bas Lulofs stopt aan het einde van het seizoen als trainer bij Leekster Eagles. Dat heeft de trainer aan het bestuur laten weten.

Het trainerschap van de eerstedivisionist is niet meer te combineren met zijn drukke werkzaamheden. Lulofs is inmiddels al 19 jaar bij de Leekster Eagles. Eerst als speler en de afgelopen twee jaar als trainer. Wel blijft de trainer als adviseur verbonden aan de club.

Het bestuur van de Eagles heeft inmiddels een nieuwe trainer aangesteld voor komend seizoen. De 51-jarige Bert Barelds gaat de Lulofs opvolgen. Barelds komt uit Zuidhorn en heeft daar Real Camaradas onder zijn hoede gehad. Daarnaast is de Zuidhorner ook trainer geweest van topklasser Futsal Winsum en Drs. Vijfje uit Groningen.

Het doel van Barelds is om op termijn de Leekster Eagles terug naar de Eredivisie te loodsen.