Op- en afritten Ring West Peizerweg richting Zuidhorn afgesloten

GRONINGEN/ZUIDHORN – Van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april is de oprit vanaf de Peizerweg richting de Westelijke Ringweg naar Zuidhorn, en vervolgens de afrit van de Westelijke Ring naar het Hoendiep afgesloten.

Ook is op maandag 4 april een gedeelte van de dag de afrit van de Westelijke Ring (vanuit de richting Vrijheidsplein) naar de Peizerweg afgesloten. Bedrijven – waaronder woonboulevard Peizerweg en woonforum Vesta – blijven goed bereikbaar.

Doorgaand verkeer blijft in deze periode mogelijk. Het verkeer moet in deze periode rekeninghouden met een omleidingsroute. Voor de omgeving is er af en toe geluidsoverlast.

Werkzaamheden

De werkzaamheden maken deel uit van de onderhoudswerkzaamheden, die tot eind mei duren. De vangrails in het midden van de weg worden vervangen, het beton wordt schoongemaakt en gerepareerd en de schermen worden schoongemaakt. Vooral de werkzaamheden aan de vangrails zorgen voor geluidsoverlast.