‘Schooltennis bij TC Mentheda blijft een gezellige drukte’

MIDDELSTUM – Een enorme drukte op de banen van tennisclub TC Mentheda tijdens de schooltennisdag voor alle kinderen uit Middelstum en Kantens.

Op initiatief van het Huis voor de Sport, financieel gesteund door de gemeente Loppersum en onder leiding van een leraar van Tennisschool “De Ommelanden” uit Winsum, krijgen leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen tennisles.

In totaal bevolkten over beide dagen ongeveer 250 kinderen de tennisbanen. De kinderen gebruiken veel energie, dit wordt tussendoor aangevuld met een drankje en een versnapering. Een en ander wordt door vrijwilligers van de club in goede banen geleid. Naast versterking van de vereniging, wordt hiermee ook invulling gegeven aan campagnes van de overheid en het Huis voor de Sport om mensen, maar vooral kinderen, in beweging te krijgen.