Gemengd popkoor Funism bestaat 10 jaar

WILDERVANK – Ter ere van dit jubileum geeft het koor 16 en 17 april een concert in Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank. Het koor heeft de bekende Gronings talige zanger Erwin de Vries bereidt gevonden zijn medewerking te verlenen aan dit vocaal spektakel.

Erwin zal uiteraard ook een aantal van zijn eigen prachtige nummers ten gehore brengen. Tevens zal hij de presentatie voor zijn rekening nemen.

Het repertoire van het koor varieert van de klassieke popnummers tot de eigentijdse hedendaagse nummers. De meeste nummers worden gearrangeerd door Ninke en allemaal meerstemmig gezongen. Het repertoire omvat veelal Engelstalige maar ook Nederlandstalige nummers. Het koor leert er per seizoen gemiddeld 5 nieuwe nummers bij waardoor de gevarieerdheid bij de optredens gewaarborgd blijft. Om de stemmen goed tot hun recht te laten komen treden zij uitsluitend op zonder teksten onder de neus.

In de pauze is er een verloting met vele prachtige prijzen.

Om de entreeprijs hoeft u het niet te laten, slechts € 6,00 voor een hele avond of hele middag vermaak! De kaarten voor de jubileumconcerten worden in de voorverkoop verkocht. Deze kaarten kunnen worden afgehaald bij I-KOOK, Transportweg 10 in Veendam of via de leden. De voorverkoop is op donderdag 24 maart gestart.

Zaterdag 16 april 2016
Zaal open om 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur

Zondag 17 april 2016
Zaal open om 14.30 uur
Aanvang 15.00 uur