Ouderen op sportieve wandeling in het Borgerswold

Wandelen voor Water Smeerling 2015

VEENDAM – Op maandag 18 april 2016 wordt er een sportieve wandeling georganiseerd voor senioren. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve middag in het Borgerswold.

Sportief wandelen

Tijdens een sportieve wandelles wordt wandelen afgewisseld met loop- en oefenvormen. Been-, rug- en bilspieren worden getraind en er wordt gewerkt aan een beter uithoudingsvermogen en een betere coördinatie.

De start is om 13.30 uur op het pleintje voor de ingang van de Kinderboerderij in het Borgerswold. Rond 14.45 uur is dat ook het eindpunt van de wandeling. Het wordt aangeraden om stevige wandelschoenen te dragen. Er zitten ook een aantal bospaadjes in de wandeling.

Meedoen?

Deelname kost € 1,00 per persoon. Dit kan contant worden voldaan bij de start van de wandeling. Aanmelden kan tot vrijdag 15 april 2016 door te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of te bellen met 06-11394301.