Musselkanaal bruist tijdens Koningsdag

MUSSELKANAAL – Op Koningsdag 27 april zal er weer een traditionele Oranje markt georganiseerd worden omlijst met vele activiteiten voor de kinderen zoals een kleur wedstrijd, een plein vol springkussens en de pokkelglie boane staat dit jaar in het teken van kracht. Dit jaar zal ook weer het kanaal een rol spelen tijdens de activiteiten.

In het kanaal zullen van 12.00 uur tot 16.00 uur een aantal grote ballen gebruikt worden om de durfals uit te dagen. Op 2 plaatsen zal de dag muzikaal omlijst worden door Dj’s. Ook zal Christelijke muziek vereniging “Amicitia” tijdens deze Koningsdag zijn medewerking verlenen door een rondgang te maken over het evenementen parcours. Deze dag begint om 09.00 uur en zal om 17.00 uur eindigen. De Oranje markt is alleen toegankelijk voor particulieren en dus niet voor handelaren.

Musselkanaal bruist en zeer zeker gedurende Koningsdag . Komt allen om deze dag met de gehele bevolking te vieren.

mussel-koningdag