Taxislopende man aangehouden in Groningen; Vrouw slaat agente

TAXI in Ljubljana, Slovenia

GRONINGEN – Een 28-jarige Stadjer en zijn 22 jarige vriendin zijn donderdagochtend in de vroege uurtjes aangehouden op de Rademarkt in Groningen.

De man die met ontbloot bovenlichaam over de Oosterstraat liep schopte daar een deuk in de achterdeur van een voorbij rijdende taxi. Nadat de taxichauffeur hiervan melding deed werd het stel enkele tientallen meters later voor het politiebureau aan de Rademarkt aangetroffen. Toen de man werd aangesproken en mee naar binnen liep om zijn verhaal te doen schopte hij hard tegen een voor het bureau staande fiets. Hij werd vervolgens vastgepakt en aangehouden.

Zijn vriendin probeerde dit te voorkomen waarbij er een worsteling ontstond en zij een politieagente sloeg. Ook zij werd aangehouden.