SC Stadspark kampioen zonder te spelen; Nieuw Buinen heeft een goede middag; TLC in vorm

VOETBAL – vv Hoogezand wist zondagmiddag ook de wedstrijd in de eerste klasse F tegen TEVV niet te winnen. De bezoekers waren met 2-3 te sterk en brachten de Hoogezandsters de inmiddels 17de nederlaag van het seizoen toe. Nieuw Buinen had wel een goede middag uit bij Bergum, 1-5.

Ook twee inhaalwedstrijden in de tweede klasse L. Amicitia VMC pakte drie punten tegen ZMC uit Zuidbroek. Valthermond en Peize eindigden de wedstrijd zoals deze was begonnen, 0-0.

In de klasse 3C won Siddeburen uit bij Heiligerlee. De ploeg gaat door dat resultaat voorbij aan HSC en MOVV en speelt zich richting veiligheid. Zonder te spelen was het een goed weekend voor SC Stadspark. Door het verlies van runner-up Forward GSAVV uit bij ASVB zijn de Stadsparkers niet meer te achterhalen. Dit enkele uren nadat het tweede elftal ook al kampioen was geworden.

TLC zet de goede vorm door. De Leeksters wisten de thuiswedstrijd in de vijfde klasse C tegen De Sweach om te zetten in winst. Daarmee haalt de ploeg 9 punten uit de laatste vier wedstrijden. In diezelfde klasse hielden Houtigehage en vv Zevenhuizen elkaar in evenwicht, de wedstrijd eindigde in 1-1.