Participatieraad gemeente Vlagtwedde lanceert eigen website

VLAGTWEDDE – Dinsdag om 13.30 uur wordt de eigen website van de Participatieraad van de gemeente Vlagtwedde, www.participatieraadvlagtwedde.nl, gelanceerd.

De lancering zal voorafgaande aan de maandelijkse openbare vergadering van de Participatieraad in het gemeentehuis in Sellingen om 13.30 uur plaats hebben, door een handeling van één of beide wethouders van de gemeente Vlagtwedde, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de Participatiewet en de Wmo.

De Participatieraad heeft uitdrukkelijk gekozen voor een eigen website en niet te communiceren via de website van de gemeente Vlagtwedde, om daarmede de onafhankelijkheid van de gemeente te benadrukken.

De website zal naast de samenstelling van de Participatieraad informatie geven over de werkzaamheden (het werkplan 2016/2017) en de agenda’s en verslagen van de vergaderingen. Tevens worden de uitgebrachte adviezen en de reacties van de gemeente hierop gepubliceerd.

De pagina links en downloads bevat nu al een link met informatie over de berekening van de eigen bijdragen Wmo, die door het CAK wordt geïnd, en een link voor berekening beslagvrije voet, waarop door deurwaarders e.d., bij schulden, geen beslag mag worden gelegd.