Sportcentrum Leek krijgt Eredivisie-kraker; KTP tegen OS Lusitanos

FUTSAL – KTP Nieuw Roden heeft een belangrijke overwinning geboekt in de jacht op het landskampioenschap in de futsal Eredivisie voor vrouwen. In Drachten werden de Drachtster Boys met 1-3 verslagen.

De doelpunten aan KTP zijde werden gemaakt door Renee Huizinga, Nancy Loth en na rust Martine Kooiker. KTP Nieuw Roden blijft door deze overwinning ongeslagen in de Eredivisie in 2016 en speelt op 29 april de eerste play-off wedstrijd tegen OS Lusitanos in het Sportcentrum van Leek. Een week later volgt de return in Amsterdam.

De dames van Leekster ondernemer Wiebe Kooiker kennen tot dusverre een uitstekend debuutseizoen in de Eredivisie. Het halen van de play-offs is al een prestatie van formaat, vanaf nu is het kijken wat er nog meer mogelijk is.