Groep schopt familie in elkaar op Koningsdag

GRONINGEN – Een 51-jarige man en zijn twee zonen zijn op Koningsdag mishandeld door een groep van vijftien personen. Het trio liep op Koningsdag rond 10.30 over de Nieuwstad toen ze zonder enige aanleiding werden aangevallen door de groep.

Alle drie werden geslagen en geschopt. Daarbij liepen ze letsel op. De groep ging er vervolgens vandoor.

In de omgeving konden agenten een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanhouden. Dit op aanwijzing van de slachtoffers en getuigen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. De politie is inmiddels een onderzoek gestart om de identiteit van de groep te achterhalen.

Getuigen worden dan ook gevraagd om zich te melden. Dit kan telefonisch via 0900-8844. Ook kunnen eventuele filmpjes en foto’s van de groepsleden worden geüpload via deze link.