Grote namen naar De Klinker in nieuw theaterseizoen

WINSCHOTEN- Donderdagavond kregen ambassadeurs, sponsorclubs en politiek het nieuwe theaterprogramma 2016-2017 gepresenteerd. Een hele happening na het succesvolle eerste seizoen.

‘Als je het eerste volledige theaterseizoen af mag sluiten met een 7,8 als gemiddelde beoordeling door het publiek, dan kun je met recht zeggen dat je verwachtingen waar maakt.’ Aldus de directeur Leo Hegge.

Het nieuwe programma 16-17, met als campagnebeeld cabaretgezelschap NUHR, biedt veel muziek, cabaret en familie/jeugd voorstellingen. Onder de 100 voorstellingen en concerten zitten grote bekende namen als Bert Visscher, Lenette van Dongen, The Kik, Ali B, Sara Kroos en Daniël Lohues staan vanaf september op de planken in De Klinker. Maar ook A Chorus Line, de grootst rondreizende musical productie komt naar Winschoten.

Naast de geprogrammeerde voorstellingen, brengt De Klinker brengt komend seizoen ook drie eigen producties; Alloway, een éénakterfestival en De bal is ronder. Programmeur Machteld van der Werf licht toe, ‘Dit zijn avondvullende programma’s waarbij je als bezoeker van begin tot eind vermaakt wordt door bekende namen en gezichten uit het mooie Oldambt.’