Win leuke gadgets van de film Money Monster!

 

Money MonsterGRONINGEN – Vanaf 12 mei in de Nederlandse bioscopen: de spannende thriller Money Monster!

In deze film, geregisseerd door Jodie Foster, proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) – voor de ogen van miljoenen kijkers – een zenuwslopende gijzeling te beëindigen. Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn MoneyMonsterPoloproducent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.
Groot Groningen mag wat leuke gadgets van Money Monster weggeven, zoals polo’s en kaarthouders. Het enige wat jij hoeft te doen is reageren in de comments en wie weet win jij!