Swingin’ Groningen ook in 2016 bol van het muzikale talent

GRONINGEN – Op 16, 17 en 18 juni vindt de 22ste editie van Swingin’ Groningen plaats. Tijdens dit evenement wordt het publiek getrakteerd op crossovermuziek zoals funk, soul en groove en alle andere muziekstromen die zijn ontstaan vanuit de jazz.

Op het programma staan zowel bekende artiesten als aanstormend talent. Dit jaar zijn er podia op het Waagplein, het Broerplein, de Ellebogen, het Uurwerkersplein, het Zuiderdiep en op vrijdagavond bij café de Toeter bij het schip Ludina.

Traditiegetrouw is er speciale aandacht voor nieuw talent. Onder de noemer ‘Talent Stage’ is op de verschillende podia een groot aantal talenten te zien en te horen en is er ook dit jaar de Northern European Jazz Talent Contest met de Local Pre Round. En uiteraard ontbreekt StadsKabaal niet! Vanaf vandaag is het programma te vinden op de nieuwe website www.swingingroningen.nl.