Verkeer mogelijk gehinderd tijdens werkzaamheden aan Ringweg

GRONINGEN – Vanwege het slechte weer in de afgelopen periode zijn er enkele werkzaamheden aan de Ringweg blijven liggen. Deze worden op 4 mei en 9 mei afgerond. Tijdens deze dagen kan het verkeer hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Hierbij zal duidelijk bij de bebording de omleidingsroute naar de bedrijven Hoendiep en Peizerweg worden aangegeven.

Woensdag 4 mei tussen 07.00 en 17.00 uur is de afrit naar het Hoendiep – komende vanuit het Europaplein/Gasunie – afgesloten. Ook wordt dan de oprit vanaf de Peizerwegstructuur een paar uur afgesloten waarbij verkeersregelaars worden ingezet.

ring1

Maandag 9 mei tussen 09.00 en 15.00 uur is de oprit vanaf het Hoendiep – komende vanaf knooppunt Reitdiep – naar de westelijke ring N370 afgesloten.

ring 2

Dinsdag 10 mei, woensdag 11 mei en donderdag 12 mei tussen 09.00 en 15.00 uur is er op de Westelijke Ringweg telkens een rijstrook afgesloten. Hierbij gelden geen afsluitingen van op-en afritten, dus ook geen omleidingen. Het verkeer dient dan wel rekening te houden met hinder.