Gezochte fietser gevonden; Geen extra informatie rondom vermissing Sjoerd (21)

GRONINGEN – De fietser die de vermiste Sjoerd van Eijk (21) omstreeks half vier in de ochtend heeft ingehaald op de Trompstraat heeft zich gemeld bij de politie. De politie zegt echter dat de fietser niets heeft gezien en het gesprek geen nieuwe informatie heeft opgeleverd.

sjoerd fietser

De zoektocht naar de vermiste student blijft onverminderd doorgaan.

Sjoerd van Eijk verliet vrijdagavond rond 2 uur een café aan de Papengang in Groningen om naar huis te lopen. Daar is hij echter nooit aangekomen, waarop vrienden de politie alarmeerden. Er is een direct zoektocht op touw gezet om Sjoerd te vinden.

sjoerd fietser2

Daarbij is onder meer gezocht in het water van de Oosterhaven. Beelden wezen uit dat vlak voor zijn vermissing Sjoerd nog is ingehaald door een fietser op de Trompstraat. Dat zou omstreeks 3.30 uur zijn geweest, waarop de politie op zoek is gegaan naar de fietser in de hoop dat deze iets gezien zou hebben.

De fietser heeft zich gemeld bij de politie, maar kon helaas geen nieuwe informatie verschaffen.