Stichting Bogdike organiseert Open Dag

VEENDAM – Stichting Bogdike opent op zaterdag 21 mei haar deuren tijdens de open dag. Tussen 11.00 en 17.00 uur kan iedereen kennis maken met de vrijwilligers van de stichting is het Kunst en Cultuurpandje aan de Kerkstraat.

Bogdike presenteert zich met kunst en cultuur. Zo zijn er optredens van Bert Hadders, Shantykoor de Scheepsjoagers, Krzysztof Groen, en speelt toneelgroep StageMates uit Slochteren de hilarische eenakter “Prettige vakantie!”. Natuurlijk vergeten de Bogdikers de kinderen niet. Er is een clown, Fun to Feest komt schminken en er staat een springkussen.

Nieuwsgierig naar het Kunst en Cultuurpandje? Kom gerust langs tijdens de open dag. En lukt het niet op 21 mei, stap dan gerust binnen op een andere dag. Bogdike is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur.

Het centrum van Veendam staat dat weekend in het teken van de Stadscamping.