Voedselbank Groningen op zoek naar vrijwilligers

GRONINGEN – De eerste inzamelingsacties van 2016 zijn een feit. Een hoop houdbare levensmiddelen zijn ingezameld door enthousiaste vrijwilligers. In juni wordt er een begin gemaakt met inzamelingsacties bij diverse Albert Heijn filialen in en rondom de stad Groningen en daarbij is alle hulp meer dan welkom!

De Voedselbank in de Stad Groningen is al heel wat jaren actief. Armoede is namelijk een probleem dat ook aan de stad niet voorbijgaat. De Voedselbank Groningen biedt alleenstaanden en gezinnen die onder de armoedegrens leven een steuntje in de rug door het wekelijks verstrekken van een voedselpakket.

In de zomermaanden dalen de houdbare voedselvoorraden razend snel en dat terwijl de uitgifte van levensmiddelen gewoon blijft doorgaan. Daarom organiseert de Voedselbank samen met diverse Albert Heijn filialen in de stad Groningen een grote inzamelingsactie.

Voedselbank Groningen is daarom dringend op zoek naar vrijwilligers die een middag willen helpen met het inzamelen van levensmiddelen. Opgave is simpel. Vul het aanmeldformulier via deze link in en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.