Techniektraining voor jeugd op velden v.v. Heiligerlee

HEILIGERLEE – Voetbalcenter Meerstad heeft op 3 mei jongstleden een eendaagse techniektraining georganiseerd bij voetbalvereniging Heiligerlee.

De training werd gegeven aan kinderen in de leeftijdcategorie tussen 5 en 14 jaar. Zij hebben deze dag ervaren wat het is om techniektraining te krijgen. Onder leiding van René Wollerich werden de kinderen geleerd om meer baas over de bal te worden. Wollerich werd daarin bijgestaan door ervaren techniektrainers.

De dag was een zeer groot succes. Er waren maar liefst 67 kinderen aanwezig, een ongekend aantal. De kinderen kwamen van diverse verenigingen het sportpark in Heiligerlee bezoeken. Het werd een dag vol plezier en veel leerelementen.

heiligerlee2

De organisatie verliep perfect, mede doordat Voetbalcenter Meerstad en v.v. Heiligerlee hun krachten goed hadden gebundeld.

Alle kinderen kregen een diploma mee naar huis.