Rasmus Lindgren niet tegen Heracles

ALMELO – FC Groningen speelt vanmiddag de return in play-offs om Europees voetbal tegen Heracles Almelo. Dat moeten de Groningers doen zonder aanvoerder Rasmus Lindgren.

De Zweed kampt met een lichte blessure en is niet fit genoeg om te starten. Een aderlating voor FC Groningen, omdat de centrale verdediger de laatste weken in vorm is en de laatste twee wedstrijden tegen Heracles drie keer wist te scoren.

Bij de Almeloërs ontbreekt hun aanvoerder en oud-FC Groningen speler Mark-Jan Fledderus. Ook hij kampt met fysieke problemen opgelopen in de laatste wedstrijd.

De wedstrijd begint om 12.30 uur in Almelo. FC Groningen verdedigt een 2-1 voorsprong uit de eerste wedstrijd. De winnaar van de tweekamp speelt de finale van de play-offs tegen FC Utrecht of PEC Zwolle.